Цена: 13,99 лв
Остъпка:
Цена / кг:
Цена: 9,99 лв
Остъпка:
Цена / кг:9,99 лв
Цена: 15,99 лв
Остъпка:
Цена / кг:15,99 лв
Цена: 8,99 лв
Остъпка:
Цена / кг:8,99 лв
Цена: 17,70 лв
Остъпка:
Цена / кг:17,70 лв

Босилек 2гр

Едногодишен сорт

Цена: 0,90 лв
Остъпка:
Цена / кг:

Босилек Канела 0,5гр

Многогодишен сорт

Цена: 0,90 лв
Остъпка:
Цена / кг:

Босилек мини 1гр

Дребнолистен сорт

Цена: 0,80 лв
Остъпка:
Цена / кг:

Босилек червен 1 гр

Нов ароматен сорт

Цена: 0,90 лв
Остъпка:
Цена / кг:

Валериана 0,3гр

Двугодишно растение

Цена: 0,90 лв
Остъпка:
Цена / кг:

Девисил

Многогодишно растение

Цена: 1,00 лв
Остъпка:
Цена / кг:
Цена: 0,90 лв
Остъпка:
Цена / кг:
Цена: 0,90 лв
Остъпка:
Цена / кг:

Кориандър

Едногогодишно растение

Цена: 0,90 лв
Остъпка:
Цена / кг:

Тученица

Кралицата плевел

Цена: 0,80 лв
Остъпка:
Цена / кг:

Кимион

Едногодишно растение

Цена: 0,90 лв
Остъпка:
Цена / кг:
Цена: 0,90 лв
Остъпка:
Цена / кг:

Мащерка

Многогодишно растение

Цена: 0,90 лв
Остъпка:
Цена / кг:

Коприва

Многогодишно растение

Цена: 0,80 лв
Остъпка:
Цена / кг:

Сминдух

Едногодишно растение

Цена: 0,80 лв
Остъпка:
Цена / кг:

Мента

Многогодишно растение

Цена: 0,90 лв
Остъпка:
Цена / кг:
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd